Tatica pristala v priporu

Mariborčanka, sicer stara znanka policistov, je v različnih trgovinah nakradla za 5.640 evrov izdelkov.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so 2. aprila odvzeli prostost 36-letni Mariborčanki, ki je osumljena več tatvin in roparske tatvine. Po zaslišanju je preiskovalni sodnik zanjo odredil pripor. 

Policisti so ugotovili, da je ženska izvedla šest tatvin. V treh primerih je s polic odtujila več parfumov. V enem primeru je ukradla izdelke v znesku 1.643,93 evra, skupno pa njen izplen znaša 5.640 evrov. 

Zadnji dan marca je iz trgovine vzela usnjeno jakno, z nje odstranila elektronsko varovalo in odšla iz trgovine. Pri izhodu jo je ustavila trgovka, zaradi česar je osumljenka uporabila fizično silo in odrinila trgovko, da je odtujeno jakno zadržala in jo ukradla. Z dejanjem je podjetje, ki je lastnik trgovine, oškodovala za 330 evrov.

Policisti še naprej zbirajo obvestila, saj jo sumijo še več kaznivih dejanj na območju Maribora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.