Tatova zalotila v kuhinji

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Storilca sta pobegnila z zlatnino in gotovino.
Oglej si celoten članek

Dva moška sta okrog 2.20 vlomila v hišo v Framu. Uničila sta cilindrični vložek vhodnih vrat kurilnice, pregledala garažo in nekaj prostorov v hiši. V kuhinji ju je zalotila žena oškodovanca. 

Storilca sta pobegnila in odnesla več kosov zlata ter nekaj gotovine. Lastnike sta oškodovala za 11.000 evrov. 

Moška sta stara med 35 in 40 let, eden je bil visok približno 170 centimetrov in specifično bele polti, drugi pa je bil visok okrog 165 cm in običajne polti. Oba sta nosila črne oz. temne kape, a ne prek obraza, oblečena pa sta bila v temno bundo in temne hlače. 

Vse, ki bi karkoli vedeli o primeru, policija naproša, da jih o tem obvestijo na interventno telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.