Tatovi bakra za rešetkami

Foto: Žurnal24 Varnostniki Sintala so skupaj s policijo zajeli skupino tatov bakra.
Varnostniki Sintala in policisti so s skupno akcijo ujeli trojico dolgoprstnežev, ki so skušali ukrasti odpadni baker.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred polnočjo je Sintalov varnostnik v varovanem območju družbe Kolektor Group v Idriji opazil nenavadno dogajanje okoli kontejnerjev z odpadnim bakrom. Trije tatovi so se pripravljali, da izpraznijo njihovo vsebino, zato je varnostnik poklical kolega interventa in policijsko patruljo.

Skupaj so pripravili načrt za zajetje dolgoprste skupinice in v skupni akciji zajeli vse storilce, ki so jih policisti nato pospremili na policijsko postajo.

Varnostnika sta poskrbela za zavarovanje kraja dogodka, kjer so tatovi pustili ročno žago in posode, napolnjene z bakrom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.