Tatovi ne popuščajo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Med drugim je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so včeraj na področju kriminalitete obravnavali 14 tatvin in 5 vlomov, pri čemer je v enem primeru ostalo pri poskusu, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Ljubljana.

V Grosuplju je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in lastnika oškodoval za okoli 1.000 evrov.

Tatvine so se dogajale tudi v prestolnici. Na Viču je neznani storilec vlomil v klet in odtujil vbodno žago znamke Makita, pri čemer je lastnika oškodoval za okoli 100 evrov, na območju Bežigrada pa je prav tako neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško črno-rumeno gorsko kolo znamke Scott Spark. Lastnika je oškodoval za okoli 700 evrov.

V Mostah pa je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner, od koder so odtujili vibra ploščo in črpalki za vodo v vrednosti okoli 6.000 evrov, so še dodali na PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.