Tatovom zasegli ukradene predmete

Foto: Žurnal24 Tatovi so ukradli predmete v vrednosti 350 evrov. (Foto: PU Slovenj Gradec)
Slovenjgraški policisti so trem osebam zasegli večjo količino izdelkov, ki so jih ukradli iz različnih prodajaln.
Oglej si celoten članek

V preteklih dneh so policisti policijske postaje Slovenj Gradec uspešno zaključili preiskavo kaznivih dejanj tatvin različnih prodajnih izdelkov iz trgovin na območju Slovenj Gradca.

Na podlagi zbranih obvestil in dokazov so 27- in 38-letnemu osumljencu in 34-letni osumljenki, vsem z območja Velenja, zasegli več prodajnih izdelkov, ki so si jih protipravno pridobili pri storitvi več kaznivih dejanj tatvin iz različnih prodajaln. Pri tem so si pridobili protipravno premoženjsko korist v višini najmanj 350 evrov.

Policijska postaja Slovenj Gradec bo zoper vse tri navedene zaradi utemeljenega suma storitve kaznivih dejanj tatvin podala kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.