Te besede smo Slovenci letos najpogosteje guglali

Foto: Google Google
Upravljalec vodilnega spletnega iskalnika na svetu Google je objavil podatke o trendih na področju spletnega iskanja v Sloveniji letos.
Oglej si celoten članek

Uporabnike je tokrat najbolj zanimal košarkar Luka Dončić, po pogostosti iskanja sledijo podatki o padcu berlinskega zidu in pesmi Evrovizije.

Dončić zaseda tudi vrh letvice najbolj iskanih oseb v Sloveniji v letu 2019. Sledita že umrla poljska alpinistka Wanda Rutkiewicz, ki jo je Google sredi oktobra uvrstil v svoj logotip Doodle, ter deček Kris, za katerega je jeseni cela Slovenija zbirala denar za zdravljenje v ZDA.

Google je objavil tudi lestvice najbolj pogostih iskanja glasbenikov, filmov in zabavnih televizijskih vsebin v Sloveniji. Tu so prva mesta zasedli Madonna, Joker in Igra prestolov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.