Te temperature nas bodo gotovo razveselile

Foto: Epa
Foto: Epa
V meteorološki jeseni smo. Tako kaže napoved do sredi septembra.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Arsu za danes in jutri napovedujejo pretežno jasno vreme. Pihal bo vzhodni veter, ponekod na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature jutri bodo od 5 do 11, ob morju okoli 16, najvišje dnevne od 22 do 26, na Primorskem vse do okoli 28 stopinj Celzija, kar ne bo najvišje v obdobju do sredi septembra.

V nadaljevanju tedna, v torek bo sončno z občasno zmerno oblačnostjo, v sredo pa pretežno jasno. Na Primorskem bo še pihala šibka burja.

Napoved od 9. do 14. septembra

Naši kraji bodo pod vplivom območja visokega zračnega tlaka s središčem nad severno in vzhodno Evropo. Nad nami se bo zadrževal topel in suh zrak, kaže vremenska slika.

Do sredi septembra vremenoslovci tako napovedujejo prevlado sončnega vremena, le zadnji dan obdobja bo predvidoma več oblačnosti, nekoliko se bo povečala tudi verjetnost za krajevne padavine. Do 14. septembra bo sicer toplo, najvišje dnevne temperature se bodo povzpele vse do 29 stopinj Celzija. 

Foto: Arso Vreme preglednica

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.