Tedeschi: "Vložil sem svoje milijone"

Foto: Žurnal24 Emil Tedeschi (Foto: Barbara Milavec)
Emil Tedeschi, prvi mož skupine Atlantic, ki je kupila Drogo Kolinsko, je v intervjuju zanikal namigovanja, da v času njenega nakupa ni imel zaprte finančne konstrukcije.
Oglej si celoten članek

Kot je pojasnil Tedeschi, so 382 milijonov evrov težek prevzem financirali iz lastnega dobička, sredstev delničarjev ter s posojilom Unicredita in skupine Raiffeisen, piše index.hr. "Vložil sem lastnih 36 milijonov evrov, kar kaže na to, koliko verjamem v transakcijo,“ je pojasnil Tedeschi, ki je leta 2007 za 49 milijonov evrov prodal svoj delež v družbi Atlantic.

Ta je poleg Droge Kolinske kupila še tri srbske družbe, in sicer Soko Štark, Grand Prom in Palanački kiseljak, za katere Tedeschi meni, da bodo zagotovo imele boljšo prodajo in distribucijo na vseh svojih tržiščih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.