Tehnične težave prizemljile Adriino letalo

Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar
Odpovedal je eden od dveh kanalov elektronskega sistema.
Oglej si celoten članek

Včerajšnji let iz ljubljane proti Carigradu se je po poročanju Slovenskih novic končal že po pol ure. Zaradi tehničnih težav je letalo namreč obrnilo in se vrnilo na letališče Jožeta Pučnika.

Pri Adrii Airways so za časnik potrdili, da se je po vzletu na letalu pojavilo opozorilo odpovedi enega dveh kanalov elektronskega sistema. V skladu v za tak primer predvidenimi procedurami se je letalo vrnilo na ljubljansko letališče, so dodali in zagotovili, da varnost potnikov, posadke in letala zaradi tega ni bila ogrožena.

Tehnična ekipa je letalo pregledala ter zamenjala enega od pristajalnih reflektorjev, ki je bil v kratkem stiku in ki je povzročil pojav navedene signalizacije. Kot so še povedali na Adrii, je letalo po vseh pregledih nadaljevalo let v Istanbul.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.