Tekmovalo več kot sto

Foto: Žurnal24 Zmagali so vsi, saj preplavati Piranski zaliv ni kar tako, pravijo udeleženci pl
Maraton. Najhitrejši od Kanegre do Portoroža plaval 53 minut.
Oglej si celoten članek

"Piranski zaliv je tu zato, da nas povezuje in ne ločuje," pravijo rekreativci in organizator petkovega plavalnega maratona Za obale prijateljstva Predrag Živković iz Maraton kluba Umag.

Od Kanegre do portoroške plaže je na daljši, štiri kilometre dolgi progi, plavalo sto maratoncev iz Slovenije, Hrvaške in Italije, na krajši, dvokilometrski, pa še 20.

Najhitreje je zaliv v 53 minutah preplaval Jure Fortuna pred Andrejem Pribacem in Gregorjem Mikuličem, pri ženskah pa je bila najhitrejša Cinzia Aversa iz Italije, ki ga je pred Uršo Kveder in Melito Šinkovec preplavala v uri in šestih minutah. Zadnji so plavali nekaj manj kot dve uri.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.