Tekoč promet po slovenskih cestah

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
Večjih zastojev na cestah po državi in mejnih prehodih ni.
Oglej si celoten članek

Promet po državi poteka tekoče. Na mejnih prehodih ni večjih zastojev.

Po poročanju Prometno-informacijskega centra (PIC) je na pomurski avtocesti pred izvozom Pince v smeri Madžarske zaradi povečanega števila tovornih vozil oviran promet.

Zaradi prometne nesreče je zaprta cesta Mengeš - Kamnik, pri odcepu za Volčji Potok.  

Dopoldne zastoji na primorski avtocesti

Po poročanju Prometno-informacijskega centra (PIC) na primorski avtocesti v smeri Kopra pred delovno zaporo pri Vrhniki je dopoldne nastajal tudi petkilometrski zastoj. Na PIC voznike pozivajo, da naj v smeri Kopra uporabljajo levi in desni vozni pas.

Kakšno vreme lahko pričakujete na morju? Preverite na www.vreme.net.

V Ljubljani je še vedno zaradi preplastitve cestišča zaprto krožišče Tomačevo. Odprto bo znova v ponedeljek do pete ure dalje.

Po napovedih hrvaškega avtokluba HAK lahko danes predvsem na glavnih cestah v Istri (istrstki ipsilon) pričakujemo povečan promet proti mejnima prehodoma Dragonja in Sečovlje. Včeraj so od tam poročali tudi o 18 kilometrskih kolonah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.