Telekom Slovenije prodaja Planet TV?

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Za Planet TV naj bi se zanimali različni kupci. V Telekomu Slovenije so potrdili, da so od napovedi svojega vstopa na televizijski trg opravili nekaj pogovorov, vendar podrobnosti ne morejo razkrivati.
Oglej si celoten članek

V torek je z Ligo prvakov začel svoj program oddajati tudi Planet TV, vendar bomo zaenkrat na novem programu lahko spremljali le nogometne tekme. Po dosedanjih napovedih bodo z ostalim programom začeli šele novembra, če ga Telekom Slovenije ne bo že pred tem prodal, piše današnje Delo.

Za Planet TV naj bi se zanimali različni kupci. V Telekomu Slovenije so za zurnal24.si potrdili, da so opravili nekaj pogovorov, vendar podrobnosti ne morejo razkrivati. "Odkar smo najavili svoj vstop na televizijski trg, smo opravili nekaj pogovorov, vendar vam podrobnosti ne moremo razkrivati. Kot smo že večkrat zapisali, bomo program postopno nadgrajevali, celovita programska shema pa bo gledalcem na voljo v novembru."

Na slovenskem televizijskem trgu se dogajajo spremembe, kar je bilo ne nazadnje tudi pričakovano, saj smo tako rekoč edina evropska država, v kateri deluje le ena prava komercialna televizija, so še dejali pri Telekomu Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:43 21. September 2012.

    že tako težko verjameš vestem, ker ima Ivan Janša povsod nameščene svoje gobcače, zdaj pa Telekomova tv ?<br />zanimivo, kako …

  • 10:59 21. September 2012.

    To je bodoča janševa in SDS televizija.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.