Telemachovi uporabniki brez linij

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Okoli 40 stanovanjskih objektov v Grosupljem je imelo prejšnji teden težave s telefonskimi linijami oziroma varnostnimi napravami v svojih prostorih. Razlog: težave Telemacha.
Oglej si celoten članek

Bralec, ki je koristnik Telemachovih storitev, nam je sporočil, da so ga prejšnji teden klicali iz varnostne družbe in obvestili, da alarm v njegovem stanovanju ne dela. Varnostna družba je namreč preverjala telefonske linije in naletela na več težav. Bralec jih je povprašal, ali so težave le pri njem. Odgovorili so mu, da je podobna zgodba pri približno 40 objektih v Grosupljem.

Linije tako ne delajo že od torka; bralcu so na Telemachu dejali, da naj bi težave odpravili v dveh tednih, kar se mu zdi precej dolgo obdobje. Za pojasnila smo v petek zaprosili na Telemachu, na njihov odziv pa za zdaj še čakamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.