Temperature do 20 stopinj Celzija

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prvi dan krajšega delovnega tedna bo spremenljivo oblačen, temperature se bodo povzpele do 18 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

Jutri bo vreme podobno, še za odtenek bo topleje: "V vzhodni Sloveniji bo delno jasno, drugod spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo," napovedujejo na Arsu. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Jutranje temperature jutri bodo od 5 do 10, ob morju 12, dnevne od 14 do 20 stopinj Celzija.

Tudi v četrtek ne bo večje spremembe vremena; še bo vetrovno, največ oblačnosti bo v zahodni Sloveniji, kjer bodo občasno manjše padavine. V petek bo povečini sončno, veter bo oslabel. Toplo bo, najvišje dnevne temperature bodo celo čez 20 stopinj Celzija.

Kaj pa prihodnji teden?

"Naši kraji bodo predvidoma pod vplivom ciklonskega območja s središčem nad Sredozemljem. Z vetrovi južnih smeri bo k nam pritekal precej topel zrak," v napovedi od 5 do 10 dni dodaja Arso.

Po sončnem in toplem petku bo v soboto in nedeljo spet nekoliko hladneje, a kot kaže suho. V začetku prihodnjega tedna se bo verjetnost za padavine spet nekoliko povečala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.