Temperature okoli ledišča

Foto: spletne kamere rakitna Foto: spletne kamere pokljuka Foto: spletne kamere areh Foto: spletne kamere Florianca Foto: spletne akmere kanin
Danes okoli nič stopinj Celzija, jutri zjutraj do -8. Nekatere višje ležeče kraje pa je vendrale že pobelil sneg.
Oglej si celoten članek

Mrzlo bo, danes bodo najvišje dnevne temperature od 0 do 5, na Primorskem do 10 stopinj. Jutri bo še hladneje, najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -2, ob morju in na Goriškem okoli 0, najvišje dnevne od -3 do 2, na Primorskem od 3 do 6 stopinj C.

Sredi dneva in popoldne bodo v zahodni in osrednji Sloveniji rahle padavine, po nižinah Primorske kot dež, drugod rahel sneg. Ob morju bo pihal jugo, predvsem v severovzhodni Sloveniji pa južni veter. 

Ob severnem Jadranu bo pihala burja, ki bo počasi slabela. 

Jutri se bo od zahoda postopno pooblačilo, v krajih zahodno od nas bodo že rahle padavine, v bližini morja kot rahel dež, drugod rahel sneg. Ob severnem Jadranu bo pihal jugo. 

V noči na nedeljo več snega

V noči na nedeljo se bodo padavine okrepile in razširile na vso Slovenijo. Ob morju bo povečini deževalo, drugod snežilo. V nedeljo popoldne bodo padavine oslabele in v noči na ponedeljek povsod ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, drugod severni do severovzhodni veter. 
V ponedeljek bo suho, vetrovno in mrzlo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.