Teš z novim šefom nadzornikov

Foto: Žurnal24 (Foto: Mojca Marot)
Na čelo nadzornega sveta Termoelektrarne Šoštanj so na izredni seji izvolili Janeza Keržana, dosedanjega člana nadzornega sveta.
Oglej si celoten članek

Janez Keržan, vodja Službe kontrolinga Holdinga Slovenske elektrarne (HSE), je na mestu predsednika nasledil Djordja Žebeljana, ki je bil razrešen včeraj. Za namestnika predsednika NS je bil izbran Dean Besednjak, ki ga je HSE imenoval v nadzorni svet namesto Žebeljana.

Zoper Besednjaka naj bi bila po poročanju Pop TV vložena kazenska ovadba zaradi ponarejanja listin in nezakonitega odnašanja tajne dokumentacije iz Teša. Prav tako mu nekateri očitajo, da je podaljšana roka stranke Zares.

Tot brez komentarja
Direktor Teša Simon Tot imenovanja novega prvega nadzornika termoelektrarne ni želel komentirati. Za STA je dejal le, da bo naredil vse, da bo sodelovanje z njim dobro.

Na seji so se seznanili tudi s potekom aktivnosti v podjetju, tudi v luči sprejetja nove organizacijske sheme projektne skupine bloka 6, kot so zapisali v sporočilu za javnost.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.