Težave pri prečkanju meje s Hrvaško

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Zaradi del bo oteženo prehajanje mejnih prehodov s Hrvaško.
Oglej si celoten članek

Hrvaški policisti so slovenske kolege obvestili, da bo v torek, 19. aprila 2016, od 21. ure dalje oteženo prehajanje mejnih prehodov s Hrvaško zaradi del na informacijsko-elekomunikacijski strukturi hrvaškega notranjega ministrstva. Dela bodo potekala predvidoma 24 ur.

Slovenska policija zato vsem voznikom svetuje, da pred odhodom od doma na spletni strani Prometno-informacijskega centra preverijo stanje na mejnih prehodih s Hrvaško in se po potrebi preusmerijo na tiste mejne prehode, kjer je promet tekoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:44 13. April 2016.

    Brezvezni pompozni naslov, a ni omenjen niti en prehod. B.P. zaslužiš si podčrtan cvek za tole "kao" novico.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.