Težave so, delo tudi

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Cimos. Prihodnji mesec družbi grozi insolventnost, a iščejo nove menedžerske in inženirske kadre.
Oglej si celoten članek

"Cimos ostaja podjetje, ki omogoča možnost lastnega razvoja ter pridobitev različnih znanj in mednarodnih izkušenj."

Tako v družbi komentirajo objavo kadrovskih oglasov, s katerimi iščejo proizvodnega menedžerja in tri inženirje. Poleg tega se razgledujejo po članu uprave, ki bo skrbel za finance.

"Poskušamo najti rešitev"

V Cimosu se sicer zapleta z iskanjem dogovora z bankami upnicami za reprogram posojil in mu po nekaterih ocenah že prihodnji mesec grozi, da bo moral razglasiti insolventnost. To pomeni, da ne bi bil več sposoben plačevati svojih tekočih zapadlih obveznosti, kar vodi v prisilno poravnavo ali stečaj.

"Poskušamo najti rešitev, s katero bi okoli 400 milijonov evrov dolga reprogramirali in podjetju omogočili vzdržno poslovanje," poudarjajo v Cimosu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:33 27. Januar 2014.

    Podrobnejši pregled dogajanja na kapitalskih trgih če koga zanima poglejte galerijo slik predvsem<br /><br />Drugače je narejeno tako, da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.