Težave v ZD Ljubljana: Prekinjene vse povezave

Foto: ZD Ljubljana ZD Ljubljana, ambulanta za neopredeljene.
Foto: ZD Ljubljana ZD Ljubljana, ambulanta za neopredeljene.
Iz ZD Ljubljana so nam sporočili, da je napaka odpravljena.
Oglej si celoten članek

V Zdravstvenem domu Ljubljana so imeli dopopoldne velike težave, ni jih bilo mogoče priklicati, povezava z njihovo internetno stranjo je bila prekinjena, enako portal za paciente.

Iz službe za odnose z javnostmi ZD Ljubljana so nam odgovorili, da imajo težave z "glavnim routarjem (mrežni usmerjevalnik)," kar pomeni, da je prekinjena njihova internetna povezava, s katero je povezan tudi del telefonije. Vendar ne povsod, nekatere ZD-je nam je vendarle uspelo priklicati.

Glavna spletna stran ZD Ljubljana in portal za paciente pa zaenkrat ne delujeta. "Na srečo smo uspeli vzpostaviti interni zdravstveno-informacijski sistem, kar pomeni, da obravnava pacientov, ki so trenutno v zdravstvenem domu, poteka nemoteno," nam je pojasnila predstavnica službe za odnose z javnostmi ZD Ljubljana.

Ljudem se za nastale težave opravičujejo. Napako so odpravili. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:00 1. Februar 2023.

    Tam si sporočajo z dimnimi sigma!I!

  • 12:51 1. Februar 2023.

    Tale mrežni usmerjevalnik je pa res en hud routar!

  • 12:20 1. Februar 2023.

    Ne, ne, Jankovič je za malico prišel na lizanac telefonistki v ZD, pa je ..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.