"Težila" mu je zaradi uriniranja, pa jo je ustrelil

Foto: EPA
Foto: EPA
Moškega v New Delhiju je mladoletnica, ki mu je očitala, da urinira pred vrati njene hiše, tako vrgla s tira, da jo je kar ustrelil.
Oglej si celoten članek

V indijskem glavnem mestu New Delhi je nek moški ustrelil mlado dekle, potem ko ga je zasačila, kako urinira v bližini vhoda v večstanovanjsko stavbo, v kateri so skupaj stanovali.

Policija je sporočila, da iščejo moškega, ki je pobegnil s kraja dogodka. "Družini sta živeli v isti stavbi. Dekle in njena mama sta nasprotovali moškemu, ki je uriniral v bližini vrat hiše," je za BBC Hindu povedal predstavnik policije Alay Chaudhary. "To je vodilo do spora med obema stranema".

Karanje 17-letnega dekleta je moškega tako razjezilo, da je odšel v svoje stanovanje po pištolo in potrkal pri vratih sosede in streljal. Dekle je umrlo takoj, njena 40-letna mama pa je bila poškodovana.

Policija ni našla nobenih indicev o še kakšnem drugem konfliktu med družinama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.