Tihotapil sto kilogramov čokolade

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Zagrebški cariniki so v soboto na mejnem prehodu Bregana v avtobusu naleteli na nenavadno odkritje: našli so kar sto kilogramov čokolade.
Oglej si celoten članek

Voznik avtobusa z bosansko registracijo je carinikom na prehodu Bregana rekel, da ima v vozilu le prtljago. Kljub temu so preiskali vozilo in na več koncih našli čokolado.

Kot poroča 24sata, skupna vrednost čokolade znaša kar 7700 kun (1.057 evrov). Vozniku so čokolado zasegli, za nameček pa bo moral plačati še od tri do sto tisoč kun kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.