Tihotapil vino

Foto: Žurnal24 (Foto: Dean Duboković)
Hrvaška policija je danes potrdila, da so prijeli in oglobili Slovenca, ki je na njihova tla poskušal tihotapiti vino.
Oglej si celoten članek

Hrvaški policisti so včeraj v naselju Banfi v bližini Štrigove ob meji s Slovenijo prijeli 50-letnega slovenskega državljana iz Podgradja pri Ljutomeru, ki je poskušal na Hrvaško pretihotapiti 800 litrov vina.

Policija je sporočila, da je Ljutomerčana prijela tik ob meji včeraj okoli 6. ure zjutraj, ko se je z avtomobilom s prikolico peljal po cesti Šafarsko–Banfi. Na prikolici je imel plastično cisterno s približno 800 litri belega vina.

Proti slovenskemu državljanu so sprožili postopek na sodišču za prekrške v Varaždinu, kjer so mu naložili kazen 686 evrov, vino pa zaplenili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.