Tihotapil za 6000 evrov cigaret

Foto: Žurnal24 Voznik je najbrž upal, da se bodo cariniki zaradi velikega števila vozil in potn
Na mejnem prehodu Gruškovje so cariniki zasegli 50 kilogramov cigaret različnih znamk, ki naj bi bile na trgu vredne 6000 evrov.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so cariniki na mejnem prehodu Gruškovje postali pozorni na osebno vozilo, ki ga je vozil državljan Bosne in Hercegovine. Njihovi sumi so se izkazali za pravilne, saj so v avtomobilu odkrili 50 kilogramov oziroma 40.840 cigaret različnih znamk. Podrobnejši pregled vozila je pokazal, da je voznik 15.800 cigaret skril v posebej prirejen prostor med naslonjalom zadnjega sedeža in prtljažnim prostorom. Preostale so bile skrite v protiprašnem filtru pod pokrovom motorja, pod zadnjimi sedeži avtomobila, v zadnjih vratih in v armaturni plošči na sovoznikovi strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.