Tijanin morilec: psihopat, sociopat, pedofil

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Dragan Đurić, ki je nedavno v Srbii umoril 15-letno dekle, je psihiatrom izpovedal, da je v svojem življenju imel več spolnih odnosov z deklicami in dečki ter da je bil v več vezah s poročenimi ženskami.
Oglej si celoten članek

34-letni mesar - morilec Dragan Đurić, ki je konec julija v Novem Sadu ubil najstnico Tijano Jurić, psihiatrom zapora v Beogradu opisuje podrobnosti svojega življenja.

Po pisanju srbskih medijev še naprej ne pokaže niti kančka obžalovanja nad svojim dejanjem, hladnokrvno in do največjih potankosti opisuje svoje izživljanje nad dekletom. Povsem prepričan je tudi, da mu bo morala država izplačati odškodnino zaradi kršenja človekovih pravic.

Po besedah enega izmed zdravstvenih delavcev, ki se ukvarjajo z njim, naj bi psihiatrom opisoval svoje spolne odnose z deklicami in dečki ter svoje veze s poročenimi ženskami.

Psihiatri menijo, da je Đurić psihopat in sociopat, vendar da je za postopek na sodišču povsem sposoben.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:52 1. September 2014.

    No dejte ga srat ! Imel je odnose , nobenega ni ubil in zato naj bi bil psihopat ? <br …

  • 18:50 21. Avgust 2014.

    Uh, malo ste me ustrašili. Dragan je zelo pogosto srbsko ime, Đurić pa pogost priimek. Imel sem sorodnika Dragana Đurića …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.