Tisk na počitnice, internet delovno

Foto: Žurnal24 Stojala bodo do 24. avgusta samevala, ves čas pa bo na voljo Žurnalova internetn
Tiskana izdaja Žurnala24 je odšla na zaslužene poletne počitnice, spletna izdaja zurnal24.si pa ostaja z vami celo poletje.
Oglej si celoten članek

Kot ste verjetno že opazili, so stojala, v katerih vas je do zdaj vsak dan pričakala nova številka Žurnala24, spremenila podobo. Kolegi, ki skrbijo za tiskano izdajo, so odšli na zaslužene pettedenske počitnice, vrnejo pa se znova 24. avgusta.

Vendar do takrat ne boste stradali novic. V redakciji spletne izdaje Žurnala24 bomo še zmeraj vsak dan z vami.

Vse, kar vas zanima, ali pa boste šele ob ogledu naše spletne strani ugotovili, da vas zanima, si lahko preberete in ogledate na naslovu www.zurnal24.si.

Če pa boste sami opazili kaj zanimivega, nam lahko fotografije, videe ali tekste pošljete na elektronski naslov naveza@zurnal24.si ali na mobilno številko 4224 pošiljanje SMS ali MMS. Pred besedilo oziroma v polje Zadeva vpišite ključno besedo NAVEZA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.