Tlakovali bodo sprehajalne poti

Foto: Žurnal24 Za dela bo občina odštela 56 tisoč evrov. (Foto: Maja Cergol)
Svetilnik. Nič več nevšečnosti za mamice z vozički in invalide.
Oglej si celoten članek

Izola. “Pot na Svetilniku predstavlja pomemben del izolskih sprehajalnih poti, dozdajšnja peščena podlaga pa je povzročala vrsto nevšečnosti tako invalidom kot sprehajalcem z otroškimi vozički,” na izolski občini pojasnjujejo odločitev, da bodo tlakovali priljubljeno sprehajalno pot. Ta je bila sicer od nekdaj peščena.

Pri tem je treba poudariti, da mora biti vsak poseg premišljen, saj gre za občutljivo območje varstva kulturne in naravne dediščine. Tokratna del se izvajajo skladno z dovoljenji pristojnih služb,” poudarja Blaž Maljevac, tiskovni predstavnik občine.

Dela končana maja
Za tlakovanje z betonskimi tlakovci in vzdrževalna dela na Svetilniku je občina izbrala podjetje Marvas. Iz proračuna bo za ta namen odštela 56 tisoč evrov. Dela bodo končana predvidoma do konca maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.