To bo šef Ikee v Sloveniji

Foto: Ikea Cas Lachaert, vodja trga Slovenija, Ikea
Ikea je za vodjo trga za Slovenijo imenovala Belgijca Casa Lachaerta. Vodil bo bodočo trgovino v Ljubljani in maloprodajno dejavnost družbe na slovenskem trgu. Funkcijo bo uradno nastopil s 1. januarjem 2020.
Oglej si celoten članek

"Cas se je družbi IKEA pridružil leta 2007 kot sodelavec v prodaji v matični Belgiji. Od tedaj se je preizkusil na več položajih v različnih državah ter sodeloval pri številnih širitvenih projektih in odpiranju novih poslovalnic. Delal je kot namestnik poslovodje trgovine v Parizu in se leta 2017 preselil v Romunijo, kjer je zasedel položaj poslovodje trgovine IKEA Pallady, največje trgovine IKEA v Jugovzhodni Evropi," so sporočili iz podjetja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • vec
    13:33 22. November 2019.

    To je super, našim z malodane kupljenimi ali površno narejenimi diplomami, ni za zaupat podjetja od katerega se pričakuje DOBIČEK, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.