To je botrovalo današnji hudi nesreči

Foto: Prometno-informacijski center Nesreča
Voznica pomotoma zapeljala v napačno smer ...
Oglej si celoten članek

Po dosedanjih zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja prometne nesreče, so policisti ugotovili, da je 73-letna voznica z osebnim vozilom Toyota na uvozu Šmartno Gameljne zapeljala na avtocesto v smeri Ljubljane v napačno smer.

Pri približno tristo metrih vožnje je čelno trčila v 38-letnega voznika kombiniranega vozila Renault Traffic, ki je pravilno pripeljal po
prehitevalnem pasu. Vozilo povzročiteljice je ob trčenju obrnilo in odbilo na vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal 48-letni voznik
kombiniranega vozila MB Vito, ki je trčil v povzročiteljico.

V nesreči je bil udeležen še 56-letni tujec,ki je bil voznik osebnega vozila Opel Mokka.

"Povzročiteljica je na kraju prometne nesreče umrla, voznik Traffica je utrpel hude telesne poškodbe, potnik v njegovem vozilu ter voznik MB Vita in potnica pa so utrpeli lahke telesne poškodbe, medtem ko voznik Mokke in potnica v nesreči nista bila poškodovana," sporočajo s Policijske uprave Ljubljana.

Zaradi opravljanja ogleda kraja nesreče in odpravljanja posledic le te je bila avtocesta med priključkoma Šmartno in Brod zaprta štiri ure, uvoz je bil urejen na vzporedno cesto.

Policisti z zbiranjem obvestil o prometni nesreči še nadaljujejo. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Udeležen tudi otrok

Gasilci GB Ljubljana so po poročanju Uprave RS za reševanje zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz osebnega vozila rešili mrtvo voznico iz kombiniranega vozila pa težje poškodovanega voznika in lažje poškodovanega otroka.

Poškodovanim so nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev, odklopili so akumulatorje na poškodovanih vozilih in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Ljubljana so pregledali in oskrbeli udeležence v prometni nesreči in dve osebi prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti in delavci DARS-a, ki so kraj dogodka ogradili s cestnimi zastori.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:11 23. September 2018.

    Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na …

  • 17:25 22. September 2018.

    Kako pa rešiš mrtvo voznico?

  • 16:04 22. September 2018.

    ... in še kljub vsemu se nič ne dela na tem, da bi prekinili s tem skrajno butastim sistemom, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.