To je Kacinu napisal 12-letnik, ki je bil na letalu iz Madrida

Foto: Vlada RS Evakuacijsko letalo iz Madrida
12-letnik je Jelku Kacinu poslal sporočilo.
Oglej si celoten članek

Govorec vlade za covid-19 Jelko Kacin je na novinarski konferenci prebral sporočilo, ki mu ga je poslal Martin Santos Victor Podlesnik, 12-letnik, ki je bil potnik na letalu iz Madrida.

"Na letalu je bilo v redu, potniki so bili dobre volje, imeli so kupljene ali doma narejene zaščitne maske, jaz pa sem imel šal okoli ust in nosu. Škoda le, da niso stregli hrane, malo pred polnočjo smo pristaliv Ljubljani in vesel sem bil, da bom kmalu videl svojega očeta," je prebral Kacin. 

"Oče se mu je pridružil v karanteni, zdaj sta skupaj z očetom v hotelu Epis," je povedal Kacin.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 14:25 31. Marec 2020.

    Kera jetista glupa pička brez maske ! Saj ne moreš verjet , kakšne pičke brez možgan so naložili v intervencijski …

  • 16:43 30. Marec 2020.

    Jelko do solz sste me ganil.

  • 14:52 30. Marec 2020.

    Hotel EPIC v Postijni!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.