˝To je kazen za generacijo, ki si upa˝

Foto: Žurnal24 Robert Ostrelič pravi, da ni politično dejaven, simpatizira pa z opcijo mladih.
Ob obisku vlade je po Posavju zakrožila anonimka, ki kaže na gospodarsko-politično povezanost nekaterih pumovcev v posameznih podjetjih. Zaradi razžalitve so vložili kazensko ovadbo zoper neznano osebo.
Oglej si celoten članek

˝V anonimki je kup neresničnih izjav in laži,˝ pravi Robert Ostrelič, ki je poleg Davorja Račiča najpogosteje omenjeno ime v anonimki, in dodaja, da mu je pravzaprav pod častjo komentirati to pismo. ˝Mislim, da se poskuša diskreditirati eno skupino uspešnih mladih ljudi. Tu ne gre za nikakršne falirane študente, kot se očita v anonimki,˝ pravi Ostrelič, ˝ampak je večina ljudi študiranih, tudi magistrov.˝ Ostrelič je prepričan, da je to kazen vladajočih struktur mlajši generaciji, ki si preveč upa in si želi sprememb. Ostrelič, sicer direktor Regionalne razvojne agencije Posavje, v tem vidi politično motivirano diskreditacijo. Posavska unija mladih naj bi predstavila vsebino kazenske ovadbe na današnji novinarski konferenci, vendar so jo zaradi dneva žalovanja prestavili na jutri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.