To je mož, ki bo odprl Ikeo v Ljubljani

Foto: Ikea
Foto: Ikea
Kot sporoča Ikea Slovenija, je s 1. septembrom Stefan Vanoverbeke postal novi direktor podjetja Ikea Slovenija in regionalni direktor IKEA za jugovzhodno Evropo (Ikea See).
Oglej si celoten članek

"Stefan Vanoverbeke na svoj nov položaj vodje SEE regije prihaja s položaja izvršnega direktorja podjetja Ikea Francija. Kariero je začel leta 1994 v podjetju Ikea Belgija kot pripravnik na oddelku tekstila," ga predstavljajo v Ikei.

Leta 1998 je postal vodja trgovine v Antwerpnu, leta 2001 pa je prevzel upravljanje trgovine Ikea v Bologni. V Italiji je ostal vse do leta 2005, ko je prevzel vodenje podjetja Ikea Poljska. Po vodenju podjetij Ikea na Poljskem in v Franciji (vodja podjetja Ikea Francija je bil od leta 2010), se je Stefan Vanoverbeke pridružil ekipi Ikea See. Diplomiral je iz komunikologije na Katoliški univerzi v Leuvnu v Belgiji.

Dragan Skalušević, ki je bil direktor podjetja IKEA Slovenija in regionalni direktor IKEA SEE vse odkar je IKEA v letu 2007 vstopila v regijo, bo sprejel nove mednarodne izzive znotraj skupine, še sporočajo iz Ikee.

Kot smo že poročali, naj bi slovenska Ikea stala ob Kristalni palači v BTC-ju.

dezurni@zurnal24.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • "novi direktor podjetja Ikea Slovenija"<br />Direktor 0 trgovin. Čestitke!

  • 11:48 1. Oktober 2015.

    in kdaj bo IKEA v Sloveniji???<br /><br />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/109901/ikea-ali-kako-mi-ne-znamo-ali-mi-nocemo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.