To je razlog, da je bila avtocesta zaprta več kot šest ur

Foto: GRS Kranj
Foto: GRS Kranj
Oglej si celoten članek

Na gorenjski avtocesti so pri Kranju odstranili posledice prometne nesreče, poroča prometnoinformacijski center.  Avtocesta je bila zaprta več kot šest ur.

Po podatkih policije se je prevrnilo tovorno vozilo, zaradi česar se je razsul tovor. Voznik se je poškodoval, odpeljali so ga v zdravstveno ustanovo, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

xxx

Zaradi suma, da je vzrok prometne nesreče predrtje pnevmatike, so jo policisti zasegli in jo bodo preverili.

Slovenija Kaos na gorenjski avtocesti: Zaprta je v obe smeri, zapora bo trajala dlje časa

Tovorno vozilo je v smeri Ljubljane prevažalo pesek, ki se je v nesreči razsul po vozišču. Voznik se je pri tem poškodoval, zaradi česar so ga odpeljali v zdravstveno ustanovo. V organizmu po podatkih policije ni imel alkohola.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:43 26. Maj 2019.

    se pravi slikanje nesreče policaj zdaj ne kaznuje,pri prejšnji novici pa slikanje kaznuje??????'kaj zdaj enkrat lahko enkrat ne

  • 19:56 24. Maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.