To je vzrok požara na odlagališču odpadkov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zagoreli so odpadki na približno 300 kvadratnih metrov velikem prostoru.
Oglej si celoten članek

Okoli 17.30 je v centru za ravnanje z odpadki podjetja Saubermacher na območju Lenarta v Slovenskih Goricah prišlo do požara. Zagoreli so mešani odpadki v obsegu okoli 50 x 50 metroc in višine 4 do 8 metrov, so sporočili s PU Maribor. 

Posredovali so gasilci PGD Lenart, Sveta Trojica, Selce, Benedikt, Voličina, Sveti Jurij, Osek in Sveta Ana, ki so požar omejili in pogasili ter površino temeljito prekopali in zalili z vodo.

Policisti oz. kriminalisti so danes opravili ogled kraja požara in ugotovili, da je zagorelo zaradi samovžiga mešanih odpadkov. Materialna škoda  ni  nastala. O  svojih ugotovitvah bodo podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.