To je zmagovalna fotografija!

Foto: Bralec Marjan Kajtarsko mesto Foto: Bralka Barbara Kuba - nagradna igra Foto: Bralec Jure Skok v morje pod Lubenico Foto: Bralec Borut Poletna fotka
Med vašimi naj poletnimi fotografijami, ki ste nam jih poslali, je zmagala fotografija kajtarskega mesta.
Oglej si celoten članek

Uredništvo Žurnala je med prispelimi fotografijami za zmagovalno izbralo fotografijo kajtarskega mesta, ki nam jo je poslal bralec Marjan. Za nagrado bo dobil Tuševe bone za 40 evrov.

Drugo mesto je osvojila fotografija uživanja na Kubi, ki nam jo je poslala Barbara, na tretje mesto pa sta se uvrstili dve fotografiji, in sicer "lahkotnost poletnega dne“ bralca Boruta in osvežilen skok v morje pod Lubenicami, ki nam jo je poslal bralec Jure. Vse drugo- in tretje uvrščene fotografije bodo nagrajene s sproščujočim maserjem za glavo in telo.

Sodelujte še naprej!

Nagradna igra se še ni končala! Prihodnji teden nam prek spodnjega obrazca pošljite fotografije gneče, na katero ste naleteli med dopustom – kakršnekoli: na cesti, vlaku, pri čakanju na trajekt …

Fotografije in kratek opis nam pošljite prek spodnjega obrazca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.