To se zgodi, ko skače Peter Prevc

Foto: zurnal24.si
Foto: zurnal24.si
Ko skačejo naši orli, se to takole pozna na statistiki obiska naše strani.
Oglej si celoten članek

Ko skačejo in zmagujejo naši orli je padec obiska na naši strani je podoben kot v primeru tehničnih težav, ko naša stran ni dostopna in po domače rečeno pade dol. Vsi namreč gledajo prenos, padec pa je bil še toliko bolj izrazit na planiških tekmah. 

Ampak za razliko od izpadov strani zaradi tehničnih razlogov se tokrat čisto nič ne jezimo, ampak Petru Prevcu, Robertu Kranjcu in drugim našim orlom iz srca privoščimo uspehe. Pa naj tudi prihodnje leto obisk naše strani pade zaradi takega razloga!!! 

Foto: zurnal24.si Statistika zurnal24.si Planica

Foto: zurnal24.si Statistika zurnal24.si Planica

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:40 20. Marec 2016.

    Mah, ne sračkajte ga no... na Žurnal24 greš, ko ti je dolgčas malo trače prečekirat, pa vsake toliko objavite kakšno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.