To so grozljive posledice včerajšnje prometne nesreče

Foto: PGE Celje Foto: PGE Celje
V silovitem trčenju je umrla 27-letna voznica avtomobila.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 15.22 se je v naselju Tremarje na glavni cesti Celje – Laško zgodila, v kateri je umrla 27-letnica.

Do nesreče je prišlo, ko je 48 letna voznica osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Celja proti Laškemu zapeljala v levo, na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljala 27 letna voznica osebnega avtomobila.

Vozili sta silovito trčili, 27 letna voznica je na kraju nesreče umrla, 48 letno voznico osebnega avtomobila pa so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnico Celje.

Celjski gasilci so klic o nesreči prejeli ob 15.22, sedem minut kasneje so že bili na kraju trka, kjer so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili dve osebi iz vozil, pomagali reševalcem, odklopili baterije in posuli cestišče z absorbentom.

Foto: PGE Celje

To le letos že 13 smrtna žrtev na cestah celjske in koroške regije.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:25 9. Avgust 2017.

    telefon med vožnjo,100%

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.