To so našli v bolgarskem kombiju

Foto: PP Ptuj razstavljena motorna kolesa Foto: PP Ptuj razstavljena motorna kolesa Foto: PP Ptuj razstavljena motorna kolesa
Kombi bolgarskih registrskih oznak, v njem trije Ukrajinci in nepričakovan tovor.
Oglej si celoten članek

V petek nekaj pred polnočjo so ptujski policisti na avtocesti A1 ustavili kombinirano vozilo bolgarskih registrskih oznak, v katerem so se prevažali trije državljani Ukrajine. 

Policisti so pregledali tovorni del kombiniranega vozila in v njem našli štiri razstavljena motorna kolesa. Izkazalo se je, da so bili vsi štirje motorji ukradeni v Italiji. 

Policisti so motorna kolesa zasegli in jih bodo vrnili lastnikom. Zoper dve osebi bodo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru podali kazensko ovadbo zaradi storitve kaznivega dejanja Prikrivanje, po prvem odstavku 217. člena Kazenskega zakonika (KZ-1).

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:09 1. April 2019.

    potolč golazen

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.