To so našli v stanovanju dveh 22-letnikov

Foto: PU Ljubljana zaseg droge Foto: PU Ljubljana zaseg droge
Policisti so opravili preiskavo stanovanja in pripadajočih prostorov na območju Trnovega.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Ljubljana Vič so v torek dopoldan na podlagi odredbe sodišča opravili preiskavo stanovanja in pripadajočih prostorov na območju Trnovega. Med preiskavo so zasegli prepovedano drogo in več drugih predmetov.

Policisti so v prostorih našli okoli 800 gramov posušene rastline konoplje, več PVC samozapiralnih vrečk, tehtnico, mlinčke, bankovce v različnih apoenih v skupni vrednosti 6285 evrov, 3 manjše alu zavitke z belo prašnato snovjo, PVC škatlo z vsebino injekcijskih igel in brizge, plastično posodo Dianabol z vsebino 20x 20mg tablete.

Foto: PU Ljubljana zaseg droge

Policija bo zoper osumljena 22-letnika podali kazensko ovadbo zaradi suma kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami. Omenjeni osebi še nista bili obravnavani za tovrstna kazniva dejanja. 

dezurni@zurnal24.si


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    21:13 10. Maj 2018.

    Vsak je pošten, dokler ga ne zasačijo.

  • 09:11 10. Maj 2018.

    Slovenski policiji gre priznanje na področju kriminalitete v zvezi s prepovedanimi drogami ! ŠKODA ,da niso tako "spretni" pri odkrivanju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.