To so policisti ugotovili glede sinočnjega streljanja v Ljubljani

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Preiskava potrdila, da je dejansko prišlo do uporabe strelnega orožja.
Oglej si celoten članek

"Glede včerajšnjega obvestila o tem, da so policisti na Križevniški ulici zaznali poke, je bil v nadaljevanju opravljen ogled kraja ter zbiranje obvestil. Najdeni so bili tulci, policisti pa še preverjajo za kakšno vrsto orožja je šlo, ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja Povzročitve splošne nevarnosti," so sporočili iz ljubljanske policijske uprave. 

Osumljenec še ni znan, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Kot smo poročali, je prišlo do streljanja okoli 21. ure. Ustrelilo naj bi šestkrat. Televizija Slovenija je poročala, da so streli odjeknili v neposredni bližini Mini teatra, kjer je potekala predstava, in judovskega kulturnega centra. V času dogodka je na ulici zavladala panika.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:30 22. Maj 2021.

    Twito žanje "uspehe" za izobešeno židovsko zastavo na poslopju vlade RS! samo vprašanje časa je, kdaj bo nekdo še twitotu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.