To sta državi, kjer bodo uporabniki poskusni zajčki Facebooka

Foto: EPA
Foto: EPA
Družabno omrežje Facebook je uporabnikom v Španiji in na Irskem od petka naprej dalo na voljo, da se lahko na objave drugih odzovejo še kako drugače kot le z gumbom za všečkanje. Facebook gumba za "nevšečkanje", kljub pritisku javnosti ne bo uvedel, ampak dodaja nekaj novih.
Oglej si celoten članek

Uporabniki v Španiji in na Irskem lahko sedaj na hitro izrazijo, kaj si mislijo o kakšni objavi, z gumbi "ljubim", "juhej", "vauu", "haha", "žalosten", "jezen". Te iste emocije bi lahko z le malce več truda izrazili pisno v za to predvidenem okvirčku, vendar pa Facebook skrbi, da se ne bodo preveč izmučili.

Foto: Facebook Facebook emotikoni

Javnost je sicer že več let zahtevala uvedbo gumba, s katerim bi se lahko izrazilo nestrinjanje ali nasprotovanje določeni objavi. Kot kaže, pri Facebooku dobro poznajo človeško naravo, in se v to minsko polje razočaranih duš, zlomljenih src in prepirov ne bodo spuščali.

PREBERITE ŠE: Facebook ne bo uvedel gumba Ni mi všeč, ampak ...

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.