Tobogan: V vodnem parku poškodovan otrok

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Uprava RS za zaščito in reševanje (SPIN) poroča o poškodbi mlajše osebe v vodnem parku Atlantis v ljubljanskem BTC.
Oglej si celoten članek

* - Fotografija je simbolna

Iz policijske uprave Ljubljana so za zurnal24.si sporočili, da so bili o dogodku obveščeni. Pojasnili so nam, da je do nesreče na enem izmed kopališč v Ljubljani prišlo soboto nekaj po 15. uri.

Po doslej znanih podatkih je bilo ugotovljeno, da je otrok pri spuščanju po toboganu padel in se pri tem poškodoval. Otrok je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana, kjer je bilo ugotovljeno, da je lažje poškodovan. Policisti pri zbiranju obvestil niso ugotovili znakov kaznivivega dejanja in bodo o dogodku obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:47 6. Marec 2023.

    Smo velikokrat z toplicah. In tam na toboganu vidiš svašta! Čudimo se, da poškodb ni več.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.