Toča spet strašila po Sloveniji

Foto: Žurnal24 Prebivalce Savinjske doline je za kratek čas spet prestrašila toča. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Slovenijo je zadnji aprilski dan zajelo manjše neurje, ki je s seboj prineslo tudi točo. Slednja je na srečo le za kratek čas "pozdravila" prebivalce v okolici Celja, Savinjske doline in Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Tokratna kratkotrajna in le za nekaj milimetrov velika toča ni povzročila večje gmotne škode, je pa spet obudila spomin na lansko poletje, ko so neurja z močno točo poškodovala več stanovanjskih objektov po državi. V fotogaleriji si poglejte točo, ki jo je med 17.20 in 17.35 fotografiral bralec iz Savinjske doline.

Po napovedih vremenoslovcev se sicer v naslednjih dneh ni bati, da bi se nad Slovenijo spet razbesnelo močnejše neurje. Tako bo prvomajski dan večinoma sončen, le popoldne se lahko pojavijo posamezne plohe in nevihte. Lepo vreme, z občasnimi popoldanskimi krajevnimi plohami in nevihtami, se bo nadaljevalo tudi v soboto. V nedeljo pa bo večinoma sončno. Podrobneje o vremenu si oglejte v naslednji povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.