Toliko boste zaslužili, če dobite službo v Magni

Foto: Epa
Foto: Epa
Magna Steyr znova išče delavce, poudarek je na moškem spolu. Povedali so, kolikšna je ena od 14 plač, ki jih bo delavec prejel v letu dni.
Oglej si celoten članek

Kot poroča maribor24.si, podjetje Magna Steyr za svoj obrat v Gradcu išče delavce. Potrebujejo viličariste, strojnike, skladiščnike, avtomehanike in delavce v proizvodnji. Potrebne so izkušnje in pogovorno znanje nemščine. Z delom bi začeli takoj, v dveh izmenah.

Delavcu bi na mesec plačali 2088 evrov bruto, kar po pretvorbi na uradni avstrijski strani za delojemalce v neto plači znaša 1.529 evrov. Treba je vedeti, da vračila stroškov malice in potnih stroškov sicer ni, zato pa po zakonu vsak delavec v Avstriji dobi še 13. in 14. plačo, ki sta zaradi nižjih davščin še za slabih 150 evrov višji. 

Slovenija Magna z načrti za drugi del tovarne v Hočah

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 22:16 16. Junij 2018.

    Delam v Sloveniji...plača enaka kot naj bi bila v Avstriji, do službe pa 5min z avtom, men se ne splača

  • 19:27 16. Junij 2018.

    Zavajanje. Naredite realni izračun z upoštevanjem slovenske dohodnine.

  • 17:29 16. Junij 2018.

    Ce ne bi bil totalen laik v nemscini, bi ze bil tam. :(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.