Toliko denarja je imel na plaži

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neznanec je moškemu, ki se je kopal na plaži v Portorožu, ukradel denarnico. Policija opozarja: vredni predmeti niso za na plažo.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s PU Koper je ob 14.30 neznani moški na plaži v Portorožu izkoristil odsotnost oškodovanca in mu izpod brisače iz hlač ukradel denarnico, v kateri je imel 200 evrov, dokumente in bančne kartice. Kasneje so denarnico našli, a v njej ni bilo denarja. 

Storilec je star med 40 in 45 let, pokrit je bil s črno ali sivo kapo, čez ramo pa je imel torbico. Moški je suhe postave, ima manjšo brado. Oblečen je bil v bermuda jeans hlače in temnejšo kratko majico. S prizorišča se je odpeljal s kolesom. 

Vredni predmeti niso za na plažo

Policija svetuje, da na plažo s seboj ne jemljete vrednih predmetov in večjih vsot gotovine oz. Jih ne puščate brez nadzora. Prav tako ne puščajte vrednih predmetov na vidnih mestih v vozilih. Storilci za tatvino potrebujejo le nekaj sekund vaše odsotnosti, opozarjajo na policiji. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:27 1. Julij 2016.

    Ja, ta oškodovanec je bil pa res frajer!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.