Toliko denarja je odnesel ropar pošte

Foto: Saša Despot Rop pošte na Poljanskem nasipu v Ljubljani
Policija je danes sporočila, koliko denarja je odnesel ropar pošte v Veržeju.
Oglej si celoten članek

"Včerajšnje obvestilo glede ropa pošte v Veržeju dopolnjujemo s podatkom, da je neznani storilec odtujil okrog 6.800 evrov," so danes sporočili policisti.

Do ropa je prišlo včeraj ob pol petih popoldan. Ropar je bil oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, hlače sive barve in obut v črne čevlje. Ko je vstopil v prostore pošte, je uslužbenki zagrozil s pištolo in zahteval denar. Uslužbenka mu je izročila denar, nato je s kraja pobegnil.

Policisti vse, ki bi karkoli vedeli roparju, ki se je po vsej verjetnosti kar nekaj časa zadrževal pred pošto, prosijo da jim to sporočite na telefonsko številko 113 ali na najbližjo policijsko postajo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:10 21. November 2019.

    Policija prosi za pomoč ! Državljani prosimo za pomoč policijo ! To je večna zgodba .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.