Toliko poslovalnic je zaprla Vzajemna

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Zaprli so 23 poslovalnic. Preverite, ali v vašem kraju sploh še poslujejo.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, so v Vzajemni zaradi ukinitve dopolnilnega zavarovanja odpustili 65 zaposlenih, uresničila pa se je tudi napoved glede zapiranja poslovalnic.

Vse njihove poslovne enote sicer ostajajo odprte: v Ljubljani, Kopru, Kranju, Novem mestu, Celju, Ravnah na Koroškem, Mariboru in v Murski Soboti.

So pa precej oklestili število poslovalnic, zaprli so jih kar 23, in sicer v Cerknici, Idriji, Ilirski Bistrici, Izoli, Šempetru pri Gorici, Brežicah, Sevnici, Domžalah, Grosuplju, Kočevju, Litiji, Šiški, na Vrhniki, v Lenartu, Mozirju, Ormožu, Radljah ob Dravi, Šentjurju, zapirajo se tudi poslovalnice BTC Murska Sobota, Lendava, Ljutomer, Radovljica in Tržič.

Foto: Vzajemna, Žurnal24 Vzajemna zapiranje poslovalnic Odprte pa ostajajo poslovalnice v Ajdovščini, Luciji, Novi Gorici, Postojni, Sežani, Tolminu, Črnomlju, Krškem, Trebnjem, v Trbovljah, na Ptuju, v Rogaški Slatini, Slovenj Gradcu, Slovenski Bistrici, Velenju, Žalcu, Gornji Radgoni, Škofji Loki ter na Jesenicah.

V Ljubljani bodo poleg poslovne enote odprte še tri poslovalnice: na Mali ulici, na Vošnjakovi in v BTC City. Odprta ostaja tudi poslovalnica Maribor City.

Zaradi uredbe, s katero je vlada premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja omejila na 35,67 evra in tako preprečila podražitev na okrog 45 evrov, naj bi imela Vzajemna lani okrog 33 milijonov evrov izgube.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 20:36 4. Januar 2024.

    Predolgo so krašno živeli na naš račun.

  • 17:49 4. Januar 2024.

    Sijana novica, končno se bomo znebili tistih, ki so se mastili z našim denarjem...no, sedaj se bo država!

  • 12:55 4. Januar 2024.

    Mislim, da je to priložnost za 65 bivših zaposlenih ,da poiščejo svoj izziv v trgovini Tuš ! Kot je zapisal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.