Tonin sporočil: Doletelo je tudi mene!

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
Minister za obrambo se je okužil.
Oglej si celoten članek

"Doletelo je tudi mene. Sem pozitiven," je minister za obrambo Matej Tonin sporočil na Twitterju. Dodal je, da je trenutno brez vseh simptomov. "Cepljenje deluje. Pazite nase, ostanite zdravi," je še zapisal.

Tonin naj bi bil sicer včeraj prisoten na vladi in na koalicijskem sestanku, a vsaj Janezu Janši in Zdravku Počivalšku v karanteno po visoko tveganem stiku ne bo treba, saj sta oba prejela tretji odmerek cepiva. Ali so vsi ostali člani vlade, ki so bili prisotni na sestanku, trikrat cepljeni, ni znano.

Kot smo poročali, covid-19 trenutno preboleva tudi predsednik Državnega zbora, Igor Zorčič.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 34

  • 18:16 22. Januar 2022.

    Cepljenje proti norosti pa ne deluje!

  • 08:40 22. Januar 2022.

    A so ga cepili z fiziološko raztopino?

  • 04:34 22. Januar 2022.

    čudno....a nisi verjel v svoje maske in ukrepe,,,vidiš tonček da je vse skupaj brez veze ,da o cepivu ne pišem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.