Toplemu vikendu sledi še toplejši teden

Foto: Profimedia Sonce in oblaki
Nedelja bo po napovedi Agencije RS za okolje pretežno oblačna, v južnih in zahodnih krajih bo malo dežja.
Oglej si celoten članek

Najvišje dnevne temperature bodo v nedeljo od 3 do 8, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo po napovedi meteorologov na zahodu pretežno oblačno. Drugod se bo delno razjasnilo, po nižinah pa bo precej megle in nizke oblačnosti.

Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Goriškem in ob morju od 4 do 7, najvišje dnevne od 5 do 11 stopinj Celzija.

V sredo se bo jasnilo

Vsi, ki si želite bolj jasnega vremena, boste morali počakati na sredo. V torek zjutraj bo deževalo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji, popoldne bo nekaj dežja tudi v vzhodnih krajih. "V sredo bo suho vreme, jasnilo se bo," dodajajo na Arsu.

Po računski simulaciji na Arso meteo bo teden za zimo kar topel, najvišje dnevne temperature se bodo do nedelje najverjetneje povzpele tudi na 12 stopinj Celzija. Izjema bo bolj hladen severozahod države, kjer bodo najvišje dnevne temperature dosegale sedem stopinj Celzija. 

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.