Tornado pri Dunaju

Foto: Severe Weather Europe
Foto: Severe Weather Europe
Vremenoslovci tudi za jutri napovedujejo sončen dan z velikimi toplotnimi obremenitvami. Popoldne in zvečer so možne nevihte. V Avstriji danes večja nevihta, v bližini dunajskega letališča so zabeležili tornado.
Oglej si celoten članek

Kot poroča Facebook portal neurje.si, ki se sklicuje tudi na Severe Weather Europe, pri dunajskem letališču je popoldne prišlo do močnejše nevihte, zabeležili so tudi tornado.

xxx


Še naprej velike obremenitve

Kot napovedujejo vremenoslovci na Arsu, jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Posamezne nevihte bodo v zahodni in severni Sloveniji nastale že dopoldne, popoldne in zvečer pa se bodo razširile nad večji del Slovenije in se ponekod zavlekle v noč na sredo. Možna bodo tudi krajevna neurja. Pihal bo jugozahodni veter. Dnevne temperature bodo od 26 do 31, na jugovzhodu do 33 stopinj Celzija.

Predvsem po nižinah v notranjosti Slovenije bo še velika toplotna obremenitev.

V sredo bo v notranjosti Slovenije sprva oblačno s kakšno kapljo dežja, na Primorskem in v Pomurju pa delno jasno. Čez dan bo spremenljivo oblačno, nastalo bo nekaj ploh in neviht. V četrtek bo delno jasno in večinoma suho. Nekoliko manj vroče bo.

V petek se bo oblačnost povečala, pojavljale se bodo krajevne padavine.

V 5- do 10-dnevni napovedi so na Arsu zapisali, da bo v soboto spremenljivo s krajevnimi plohami in nevihtami. Od nedelje naprej kaže na bolj stabilno vreme. Dnevne temperature bodo večinoma med 25 in 30, od torka ali srede naprej pa spet čez 30 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:56 11. Julij 2017.

    ... si spet jedu nore gobe?

  • 19:56 11. Julij 2017.

    PA TO NI NORMALNO. UMETNO DELAJO TE NEVIHTE IN NOBENEMU NIČ. B A N D A.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.