Tovorni vagon "skočil" s tirov

Foto: Žurnal24 (Foto: BOBO)
Zgodaj zjutraj se je na dvotirni progi med postajama Kresnice in Laze iztiril eden od tovornih vagonov vlaka, ki je po levem tiru peljal iz Avstrije proti Zalogu.
Oglej si celoten članek

Kot so pojasnili na Slovenskih železnicah, so zaradi varnosti nato zaprli oba tira, okoli pol enajstih dopoldne pa so desnega že odprli za promet. Levi tir bo ostal zaprt, dokler ne bo v celoti saniran.

Vzrok za iztirjenje zaenkrat ni znan, več pa bo pokazala natančna preiskava vagona. Kraj dogodka so si ogledali policisti, preiskavo pa opravlja tudi komisija Slovenskih železnic. Zaradi sanacije levega tira bodo potniški vlaki na progi Ljubljana-Zidani Most do nadaljnjega vozili z zamudami od 10 do 15 minut.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.